Rakentaminen Yritykset
1 min luettu

QMG ostaa LVI-urakointiyrityksen Jyväskylässä

22/12/2021, 09:42
QMG ostaa LVI-urakointiyrityksen Jyväskylässä
QMG:n Mikko Sahikallio (vas) ja Kimmo Liukkonen (oik.) sekä JVL:n Sami Lehmusvuori, Vesa Lehtomäki ja Marko Kauppila. Kuva: QMG
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Viime kesästä asti ruotsalaisen Sandbäckensin kanssa samaan konserniin kuulunut QMG laajenee taas yrityskaupoilla. QMG ostaa nyt Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy:n Vesa Lehtomäeltä, Markku Kauppilalta ja Sami Lehmusvuorelta. Nyt toteutettu JVL:n hankinta liittyy QMG:n mukaan läheisesti lokakuussa tehtyyn Ajansähkön ostoon.

– Jyväskylän Vesi ja Lämpö on arvostettu LVI- ja lämmitysjärjestelmäosaaja. Nyt meillä on alueella vahva joukkue, kun JVL:n, Ajansähkön ja Mikenti Jypron osaamiset ovat yhdessä. Talotekniikkaurakoinnin kysyntä jatkuu Keski-Suomessa hyvänä, sillä alueella investoidaan asuntoihin, teollisuuteen ja toimitiloihin, QMG:n aluejohtaja Mikko Sahikallio kertoo.

Kaupan myötä JVL:n henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä, ja Lehtomäki, Kauppila ja Lehmusvuori siirtyvät uuden pohjoismaisen konsernin osakkaiksi.

– 15 vuoden yrittäjäkokemuksen perusteella tämä muutos on meille ammatillisesti hieno mahdollisuus ja tulee tärkeään kohtaan. Pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme suurempia kokonaisuuksia, jotka sisältävät LVI:n lisäksi sähköurakointia ja sprinkleriosaamista, JVL:n toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki sanoo.

#jvl #jyväskylä #jyväskylän vesi ja lämpö #lvi #qmg #quattro mikenti group #talous #yrityskaupat
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0