Kiinteistöt
1 min luettu

Raksystems ostaa kotimaisen EcoRealin

11/07/2022, 06:08
Raksystems ostaa kotimaisen EcoRealin
EcoReal
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Vuonna 2016 perustetun EcoRealin tavoitteena on tehdä asiakkaittensa kiinteistöistä hiilineutraaleja käyttäjien hyvinvointi huomioiden. Vuonna 2021 yritys oli mukana 85 energiakatselmuksessa, yli 200 rakennuttamisen konsultointihankkeissa, laati kymmeniä ympäristösertifiointia, hiilijalanjäljen laskentaa ja muita ympäristöpalveluita. Yrityksen tärkeitä asiakkaita ovat mm. Sagax, Julius-Tallberg-kiinteistöt, Ilmarinen, NREP ja Mileway.

”Olemme panostaneet viime vuosina energia-, ympäristö- ja vastuullisuuspalveluidemme kasvattamisen lisäksi yrityksen vahvaan kasvuun. Jotta voimme tarjota henkilöstöllemme yhä mielenkiintoisempia urapolkuja, halusimme jakaa tulevaisuutemme alan vahvan vaikuttajan – Raksystemsin – kanssa”, kertoo EcoRealin toimitusjohtaja Janne Rytkönen tiedotteessa.

EcoReal palvelee ammattimaisia kiinteistöomistajia ja -käyttäjiä lähes 60 asiantuntijan voimin kautta maan. Yritys on kasvanut vuosina 2018-2021 huimat 58,7% vuosittain ja vuoden 2022 liikevaihtoennuste on 14 M€. Kaupan myötä Raksystems Groupin liikevaihtoennuste vuodelle 2022 nousee 90 M€ ja henkilöstömäärä 680 asiantuntijaan.

”Kauppaneuvotteluiden syvetessä olemme koko Raksystemsin johdon kanssa vaikuttuneet EcoRealin kyvystä yhdistää asiantuntemus ja laadukas tekeminen. Meillä Raksystemsissä on pitkä historia asiantuntijapalveluista, ja arvoissamme vahvana tekijänä on aina ollut tekemisen meininki. Yhdessä pystymme palvelemaan asiakkaitamme yhä monipuolisemmin”, Raksystems Group CEO Marko Malmivaara pohtii.

#ecoreal oy #raksystems group
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0