Infrastruktuuri
1 min luettu

Rambollin uudelle vastuullisuuskonsultoinnin yksikölle on valittu johtaja

3/01/2022, 15:39
Rambollin uudelle vastuullisuuskonsultoinnin yksikölle on valittu johtaja
Lauri Larvus ja Juha-Pekka Smolander. Kuva: Ramboll Finland
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Ramboll perustaa Suomeen strategisen vastuullisuuskonsultoinnin yksikön, jonka johtoon se on nyt nimennyt Lauri Larvuksen. Larvuksella on Rambollin mukaan aiempaa kokemusta suomalaisten pörssi- ja teollisuusyritysten strategisista vastuullisuuskysymyksistä ja kestävän liiketoiminnan kehittämisestä. Hän siirtyy Rambollille Gaia Consultingilta.

– Vastuullisuuden megatrendit muokkaavat markkinoita ja yritysten liiketoimintaympäristöä kiihtyvällä vauhdilla. Strategisessa vastuullisuudessa kyse on liiketoiminnan mukautumiskyvystä toimintaympäristön muutoksiin, uusista ansaintamahdollisuuksista ja kasvusta sekä yrityksen arvon kasvattamisesta. Näistä näkökulmista vastuullisuus on vahvasti yrityksen ylimmän johdon agendalla, Larvus sanoo.

Lisäksi Ramboll on nimennyt firmassa vuodesta 2013 työskennelleen Juha-Pekka Smolanderin yhtiön asiakkuusjohtajaksi. Smolander siirtyy tehtävään rakennetekniikan sektorijohtajan paikalta.

Sekä Larvus että Smolander ovat aloittaneet tehtävissään 3. tammikuuta ja lisäksi heistä on tullut Ramboll Finlandin laajennetun johtoryhmän jäseniä.

#nimitykset #ramboll finland #rekrytoinnit
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0