Uutiset Kaupat
1 min luettu

Ramirent ostoksilla

5/06/2023, 03:03
Ramirent ostoksilla
Yrityskaupan myötä TekijäRentin konevuokraustoiminnot loppuvat pääkaupunkiseudulla ja Vaasassa 31.5.2023, jonka jälkeen toiminta jatkuu Ramirentillä. Kuva arkistokuva iRadar. Kuvan kohde ei liity yrityskauppaan.
Jari Kostiainen Jari Kostiainen
Like 0

Ramirent osti TekijäRentin konevuokrauskaluston.

Konevuokrausyritys Ramirent Finland on ostanut TekijäRent Oy:n liiketoiminnan ja konevuokrauskaluston 1.6.2023. Kauppa vahvistaa Ramirentin asemaa Pohjanmaalla ja pääkaupunkiseudulla, sekä kasvattaa kalustovalikoimaa.

Yrityskaupassa Ramirent Finlandille siirtyy vain konevuokrauskalusto ja siihen liittyvät asiakassopimukset. Kaupassa Ramirentille ei siirry TekijäRentin henkilökuntaa eikä toimitiloja.

TekijäRent jatkaa toimintaansa omistajansa Selekta Henkilöstöpalvelut Oy:n alaisuudessa. Kaupan myötä TekijäRent lopettaa toimintansa konevuokrausalalla.

Yrityskaupan myötä TekijäRentin konevuokraustoiminnot loppuvat pääkaupunkiseudulla ja Vaasassa 31.5.2023, jonka jälkeen toiminta jatkuu Ramirentillä.

Asiakkaille kalustokauppa tarjoaa entistä monipuolisempaa konevalikoimaa ja palveluita, sekä Ramirentin valtakunnallisesti kattavan vuokraamoverkoston.

”TekijäRentiltä ostettu kalusto vahvistaa Ramirentin tarjoamaa ja varsinkin nostinliiketoimintaa sekä samalla vahvistaa meidän toimintaamme pääkaupunkiseudulla. Kalusto on hyvässä kunnossa ja uutta. Laajan verkostomme sekä laajan kaluston avulla palvelemme TekijäRentin asiakkaita koko Suomessa. Tulemme myös jatkossa tekemään yhteistyötä TekijäRentin/Selektan myyjien kanssa eri liiketoiminnoissa.”, kommentoi Ramirent Finland Oy:n toimitusjohtaja Mikael Kämpe. 

TekijäRentin toimitusjohtaja Jukka Hiltunen puolestaan kommentoi: ”TekijäRentin kolmen vuoden taival konevuokrauksen parissa saa suunnitellusti jatkumoa Ramirentin ostaessa TekijäRentin konevuokrausliiketoiminnan ja konekaluston. Olemme TekijäRentillä hyvin iloisia siitä, että juuri Ramirent asiantuntevana ja asiakaslähtöisenä markkinajohtajana jatkaa hyvin alkanutta konevuokrauksen liiketoimintaamme. TekijäRent keskittyy jatkossa henkilöstöpalveluihin Selekta-konsernissa.” 

#konevuokraus #liiketoiminta #ramirent #tekijärent oy #vuokraamoverkosto #yrityskauppa
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0