Sponsoroidut
2 minuutteja luettu

Roch Services varmistaa turvallisen ja riskittömän liikenneympäristön

23/09/2021, 09:05
Roch Services varmistaa turvallisen ja riskittömän liikenneympäristön
Sponsoroidut
Like 0

– Valaisinpylväiden tukevuuden säännöllinen tarkastaminen on halpa henkivakuutus kunnan asukkaille, Roch Servicesin tekninen myyjä Håkan Andrén sanoo.

Valaisinpylväät eivät ehkä ole ensimmäinen asia, jota tulee ajatelleeksi, kun on kyse liikenneturvallisuudesta, mutta tosiasia on, että epävakaasti maassa kiinni olevat tolpat ovat merkittävä vahinkoriski. Kaatuneet tolpat voivat aiheuttaa välittömän vaaran liikenteelle ja pahimmassa tapauksessa johtaa onnettomuuksiin. Liikenneturvallisuusnäkökulmasta säännölliset tarkastukset ovatkin tärkeitä pylväiden kestävyyden ja kunnon määrittämiseksi.

– Kunnilla on vastuu pylväiden käyttövarmuuden takaamisesta. Siksi suosittelemmekin pitkän aikavälin huoltosuunnitelman laatimista ja pylväiden kunnon arvioimista toistuvasti. Ainutlaatuisen menetelmämme avulla voimme auttaa kuntia ja muita toimijoita tällaisten tarkastusten suorittamisessa varmalla tavalla, Andrén kertoo.

Globaalien standardien asettaja

Euroopan johtavana maahan kiinnitettyjen pylväiden vakaus- ja lujuustestien toimittajana Roch Servicesilla on laaja kokemus vastaavista työurakoista. Kansainvälisesti tunnetun ja patentoidun Roch-metodin avulla Roch Services rekisteröi havaintoarvot ja datan, jotka antavat luotettavaa tietoa pylväiden vakaudesta ja lujuudesta. Tämän ansiosta pylväiden vaihto voidaan suorittaa valikoiden, ja kunnalta säästyy sekä aikaa että rahaa.

– Teknologiamme asettaa standardit koko maailmassa, ja odotamme innolla uusien yhteistyökumppanien löytämistä täältä Suomesta. Viime vuosien aikana meillä on ollut erittäin positiivinen yhteistyö esimerkiksi Tampereen ja Helsingin kanssa. Helsingissä olemme saaneet sekä testata suuren määrän valaisinpylväitä että seinäkoukkuja valaisimien vaijerikiinnityksille. Tämä on todella hienoa ja todiste siitä, että menetelmämme on luotettava, tunnettu ja ainutlaatuinen, sanoo Roch Servicen Senior Manager ja käyttöpäällikkö Alrun Griepenkerl.

Testausmenetelmu00e4n avulla saat tietoa:
  • Materiaalivioista seku00e4 pylvu00e4u00e4n ettu00e4 alustan osalta
  • Korroosiosta
  • Halkeamista
  • Sijainnista koordinaatteineen
  • Korkeudesta
  • Pylvu00e4styypistu00e4
  • Huoltoluukun sijainnista
  • Pylvu00e4u00e4n mahdollisista kylteistu00e4
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0