Rakentaminen
1 min luettu

Rovaniemelle uusi massiivipuurakennus

12/02/2024, 07:38
Rovaniemelle uusi massiivipuurakennus
Kuva: Rakennusteho
Toimitus Toimitus
Like 0

Rakennusteho valittiin toteuttajaksi kilpailullisella neuvottelumenettelyllä järjestetyn KVR-urakkakilpailun perusteella. Laatuarvioinnissa korostettiin erityisesti toiminnallisuutta ja korkeatasoista arkkitehtuuria. Uudisrakennus tulee sijaitsemaan rakentamattomalla alueella, joten suunnittelussa tuli kiinnittää erityisesti huomiota sen sovittamiseksi olemassa olevaan kangasmetsäympäristöön. Suunnittelussa otettiin huomioon myös mahdollinen koulun rakentaminen samalle alueelle.

– Häkinvaaran hirsipäiväkoti on jatkumo nyt rakenteilla olevalle Tyrnävän Kirkkomännikön hirsipäiväkodille. Rakennustehon vahva kehityspanostus oppisympäristöliiketoimintaan on palkinnut meidät useilla mielenkiintoisilla hankkeilla. Näistä näkyvimpinä ovat edellä mainittujen hankkeiden lisäksi mm. kehitysvaiheessa oleva Oulun kaupungille toteutettava Jääkärinkankaan monitoimitalo ja toteutusvaiheeseen siirtynyt Simon yhtenäiskoulu, toteaa Rakennustehon toimitusjohtaja Sami Klemola.

Häkinvaaran päiväkodin arkkiehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtisuunnittelu Mikko Uotila Oy ja piha-alueiden suunnittelusta VSU maisema-arkkitehdit Oy.

#puurakentaminen #rakennusteho #rovaniemi
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0