Rakentaminen
1 min luettu

Rovaniemen suuret kouluhankkkeet edistyvät aikataulussa

1/04/2024, 14:37
Rovaniemen suuret kouluhankkkeet edistyvät aikataulussa
Kuva: Rovaniemen kaupunki
Toimitus Toimitus
Like 0

Rovaniemen Korkalovaaraan rakennettavan Vaaranlammen monitoimitalon runko on pystyssä ja ulkoverhoilu sekä vesikaton rakentaminen käynnissä. Nivavaaraan nousevan Napsun monitoimitalon runko on niin ikään pääosin pystyssä, katto on paikallaan ja väliseiniä asennetaan.

Seuraavaksi työmailla edetään piha- ja liikunta-alueiden pariin. Vaaranlammen monitoimitalon pihalla tehdään vielä suunnitelmiin tarkennuksia, mutta varsinaiset piha- ja kenttätyöt alkavat kesällä lumen sulettua. Napsun monitoimitalolla käynnistyy lähiaikoina turnaussalin rungon pystytys sekä julkisivumuurauksien ja ulkoliikuntapaikan maatyöt.

Sisätiloissa rakennetaan seiniä ja lattioita. Vaaranlammen monitoimitaloon tulee tilat päiväkodille, alakoululle, kirjastolle, nuorisotiloille ja neuvolalle. Napsun hanke käsittää uuden monitoimitalon sekä Nivavaaran koulun peruskorjauksen ja lähiliikunta-alueen laajennuksen.

Molemmat 25-30 miljoonan euron hankkeet valmistuvat vaiheittain vuosina 2025-2026. Niiden yhteyteen rakennetaan myös liikuntatiloja ja ulkokenttiä iltakäyttäjiä varten.

#rakentaminen #rovaniemi
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0