Uutiset Kaupat
1 min luettu

Ruukki ostaa kattotuotevalmistajan

16/12/2022, 09:05
Ruukki ostaa kattotuotevalmistajan
Antti Mononen ja Sami Eronen
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Joensuussa sijaitseva Poimukate on yksi Suomen vanhimmista katto- ja seinäprofililien valmistajista. Vuonna 1958 perustettu yhtiö valmistaa teräskatteiden ja kattotarvikkeiden lisäksi myös julkisivuverhouksia. Poimukate jatkaa toimintaansa nykyisen johdon ja henkilökunnan voimin omalla brändillään.

”Yhdistämällä voimamme vahvistamme entisestään palveluidemme kattavuutta laajalle asiakaskunnalle Suomessa. Poimukate on perinteikäs, vahva toimija, jonka osaavat ihmiset, tuotteet sekä palvelut täydentävät Ruukin liiketoimintaa ja tuoteportfoliota mainiosti,” sanoo Ruukin Suomen Kattoliiketoiminnasta vastaava johtaja Jorma Korhonen.

Nopeuttaa kehitystä

”Tämä muutos hyödyttää sekä Poimukatteen henkilökuntaa että asiakkaita. Osana suurempaa yritystä voimme nopeuttaa toimintamme kehitystä. Lisäksi voimme parantaa palveluamme esimerkiksi tarjoamalla asiakkaille entistä laajemman valikoiman lisätarvikkeita”, sanoo Poimukate Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Karhu.

Ruukki Construction tarjoaa teräkseen pohjautuvia rakentamisen tuotteita ja palveluja kestävän kehityksen mukaisesti rakennettaviin seiniin ja kattoihin. Suomessa palvelemme asiakkaitamme alueellisesti, ja meillä on kuusi Ruukki Express-palvelukeskusta eri puolilla maata. Lisäksi valmistamme Alajärvellä teräspohjaisia seinäelementtejä ja Vimpelissä kattotuotteita. Suomessa Ruukki Construction työllistää noin 370 henkilöä.

#poimukate oy #ruukki construction
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0