Kiinteistöt Kiinteistökaupat
1 min luettu

Senaatti-kiinteistöt ja Avain Yhtiöt kiinteistökauppaan Pasilan Ratapihakorttelista

5/12/2022, 13:32
Senaatti-kiinteistöt ja Avain Yhtiöt kiinteistökauppaan Pasilan Ratapihakorttelista
Pasilan Ratapihakortteli Kuva: Tuomas Uusheimo
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

”Nyt tehdyn kiinteistökaupan myötä Ratapihakorttelien alue alkaa olla suurimmaksi osaksi myyty. Kilpailuttamatta on enää kaksi pohjoisinta korttelia. Olemme iloisia, että jälleen yhden korttelin omistus on siirtynyt osaavan toteuttajan käsiin. ” sanoo Senaatti-kiinteistöjen myyntipäällikkö Leena Palokangas.

Kortteliin rakentuu modernia liiketilaa sekä vapaarahoitteista ja tuettua asuntotuotantoa. Korttelissa on rakennusoikeutta 15.500 k-m2 ja rakentaminen alkaa aikaisintaan vuonna 2024. Kortteli myytiin voimassa olevalla asemakaavalla, joka mahdollistaa liike-, toimisto- ja palvelurakentamisen lisäksi myös asumista.

Ratapihakorttelit sijaitsevat Keski-Pasilan palvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä, aivan Pasilan juna-aseman ja Tripla-keskuksen vieressä. Alueelle rakennetaan myös peruskoulu ja päiväkoteja ja elävöittäjiksi kivijalkaliiketiloja, viherkattoja sekä puistoja. Pasila on Helsingin merkittävin joukkoliikenteen solmukohta ja vuoteen 2040 mennessä Pasila on noin 30 000 asukkaan kaupunginosa, joka tarjoaa työpaikan yli 50 000 ihmiselle. Keski-Pasilan alueen rakentamisen tavoitteena on Helsingin ja koko pääkaupunkiseudun kilpailukyvyn parantaminen.

#avain yhtiöt #senaatti-kiinteistöt
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0