Rakentaminen Asunnot
1 min luettu

Senaatti-kiinteistöt myi Verohallinnon käytössä olleen kiinteistön Turussa

3/02/2022, 16:28
Senaatti-kiinteistöt myi Verohallinnon käytössä olleen kiinteistön Turussa
Verohallinto toimi ennen Turun Matintalossa, joka nyt on jo ollut tovin tyhjillään. Kuva: Tuomas Uusheimo Keksi, Senaatti-kiinteistöt
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Senaatti-kiinteistöt ja Rakennusliike Lapti Oy ovat allekirjoittaneet kaupan Kiinteistö Oy Turun Matintalo -nimisen yhtiön osakekannasta. Yhtiön osakkeet oikeuttavat omistamaan ja hallitsemaan osoitteessa Aninkaistenkatu 8 sijaitsevaa tonttia ja tontilla sijaitsevaa tyhjillään olevaa toimistorakennusta.

Lapti aikoo jatkaa käynnissä olevan asemakaavamuutoksen edistämistä yhdessä Turun kaupungin kanssa. Yhtiön tavoitteena on, asemakaavamuutoksen tultua lainvoimaiseksi, purkaa nykyinen toimistorakennus ja rakentaa tilalle asuinrakennus.

– Hienoa, että kohteeseen saadaan uuden omistajan ja käyttötarkoituksen muutoksen kautta elämää, ja pitkään tyhjillään ollut kiinteistö yhdistyy siten paremmin osaksi ydinkeskustan kaupunki- ja palvelurakennetta, sanoo kohteen myynnistä vastaava Senaatin kiinteistökehityspäällikkö Laura Schrey.

– Huolellisesti harkittu ja hyvin suunniteltu täydennysrakentaminen tuottaa lisäarvoa elävään kaupunkirakenteeseen ja tarjoaa samalla ihmisille laadukasta keskusta-asumista. Turussa tällaisia huippusijainteja ei ruutukaavalla ole viljalti vapaana, joten siksi tämä kiinteistö soveltuu kehityskohteena meille aivan erinomaisesti, Rakennusliike Laptin aluejohtaja Kari Mäkelä puolestaan toteaa.

#matintalo #rakennusliike lapti oy #senaatti-kiinteistöt #turku
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0