Kiinteistöt Kiinteistökaupat
1 min luettu

Senaatti-kiinteistöt myy rakennuksineen kiinteistön -- Kristiinankaupungin Högklubb -saaresta

1/07/2022, 09:11
Senaatti-kiinteistöt myy rakennuksineen kiinteistön  -- Kristiinankaupungin Högklubb -saaresta
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Kiinteistöllä sijaitsee Senaatti-kiinteistöjen omistamat rakennukset luotsitupa (77 kem2), työtupa (20 kem2), makasiinirakennus (67 kem2), venevaja (67 kem2), sauna (11 kem2) ja tunnusmajakka. Luotsituvassa on majoitushuoneita, keittiö ja kellarissa on ollut suihkutilat. Suihkutiloja on osin purettu. Venevaja on puurakenteinen rakennus, jossa on kylmää varastotilaa. Tunnusmajakka on puurakenteinen ja peltiverhoiltu. Majakan yläosassa on tähystystorni.

Osaan rakennuksista on vedetty sähköt. Sähköjärjestelmien kunnosta ei ole tietoa. Alueella on kaivo, josta menee putket osaan rakennuksista. Putket vaativat uusimista. Kaikki rakennukset ovat huonossa kunnossa. Luotsitupa ja tunnusmajakka on suojeltu. Piha-alueella on lisäksi puucee.

Kiinteistön rakentamattomalla alueella kasvaa metsää. Kohteen ympärillä on vastaavia metsäisiä saaria, joissa on vapaa-ajanrakennuksia.

Kohteessa on myös kiinteistölle jätettyjä rakennuksia, joiden maanvuokrasopimus on päättynyt. Rakennukset jäävät kiinteistölle omistajan vaihtuessa. Rakennukset ovat varastorakennuksia ja mökkejä. Ulkopuolelta tarkasteltuna rakennukset ovat huonokuntoisia.

Saareen tulee sähköliittymä, joka siirtyy kaupan mukana.

Kiinteistövero vuonna 2022 on 476 €.

#senaatti-kiinteistöt
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0