Infrastruktuuri
1 min luettu

Sitowise jatkaa yritysostojaan Ruotsissa - nyt vuorossa Mavacon

1/02/2022, 07:06
Sitowise jatkaa yritysostojaan Ruotsissa - nyt vuorossa Mavacon
Kuva: Pixabay
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Sitowise on ostanut vuonna 2015 perustetun Mavacon Mark & ​​​​VA Consult AB:n. Kyseessä on ruotsalainen 13 työntekijän yritys, jonka ydinosaamista ovat konsultointi, tekniset selvitykset sekä suunnittelupalvelut tie-, maa-, vesi-, viemäri- ja hulevesiprojekteihin. Yrityksen asiakkaita ovat kunnat, kuntayhtiöt ja yksityiset toimijat, joille Mavacon on tehnyt projekteja lähes koko maassa, Malmöstä Östersundiin.

– Olen hyvin iloinen, että Mavacon liittyy Sitowise-perheeseen Ruotsissa. Tämä on yksi askel strategiamme toteuttamisessa, kun täydennämme tarjontaamme infrasuunnittelussa sekä laajennamme samalla maantieteellistä kattavuuttamme, Sitowisen Ruotsin toimintojen johtaja Jonas Larsson iloitsee.

Sitowise on tehnyt viime vuosina viisi yrityskauppaa Ruotsissa. Tällä hetkellä Sitowisen tytäryhtiössä Byggnadstekniska Byrån (BTB) AB:ssa työskentelee 180 rakennetekniikan ja geotekniikan osaajaa, ja Technology for Infrastructure projects Sweden (TFIP) AB:ssa 70 talotekniikan osaajaa työskentelee erityisesti laajojen maanalaisten infraprojektien parissa.

– Asiantuntijoidemme osaaminen täydentää toisiaan, mikä mahdollistaa myös asiakkaillemme entistä laaja-alaisempaa palvelua, sanoo puolestaan yksi Mavaconin perustajista Truls Persson.

#falun #mavacon #ruotsi #sitowise #talous #yrityskaupat
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0