Asunnot
1 min luettu

Skanska ja eQ rakentavat lisää "tähtitaloja" Vantaan Kivistöön

1/11/2021, 07:54
Skanska ja eQ rakentavat lisää
Aluevisualisointi. Kuva: Skanska
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Skanska ja eQ:n asuntorahasto ovat sopineet 47 vuokra-asuntoa käsittävän asuintalon rakentamisesta Vantaan Kivistöön. eQ Varainhoidon ensimmäinen asuntorahasto Erikoissijoitusrahasto eQ Asunnot sijoittaa yli 300 miljoonaa euroa vuokra-asuntoihin pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Sijoituskohteena ovat kokonaiset kerrostalot, ja rahastossa tulee olemaan noin 1 500 asuntoa.

eQ:n ja Skanskan yhteisen vuokrakohteen lisäksi Skanska rakentaa Pegasuksen viereen omaperusteisen kerrostalon, johon tulee 29 omistusasuntoa. Asunnot ovat tilavia kolmen ja neljän huoneen perheasuntoja.

Kivistön Timanttikujalle rakennettavat arkkitehtonisesti ilmeikkäät kolmisakaraiset rakennukset on suunnitellut Anttinen Oiva Arkkitehdit Oy. Pegasus ja Vega noudattavat kortteliin aiemmin Skanskan toimesta rakennettujen kahden kerrostalon, Stella, ja Vespan, ulkoasua. Tähden muotoisissa rakennuksissa on vinot parvekkeet ja monipuoliset huoneistopohjat. Asunnoissa on joko ranskalainen tai lasitettu parveke.

Molempien kohteiden rakennustyöt käynnistyivät lokakuussa 2021, ja ne valmistuvat keväällä 2023. Vantaan Kivistö on yksi pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavia ja kehittyviä keskuksia.

#eq #perheasunnot #skanska #vantaa #vuokra-asunnot
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0