Kaupat
1 min luettu

Skanska lopettaa asfalttityöt - myy yrityksen

8/12/2022, 07:06
Skanska lopettaa asfalttityöt - myy yrityksen
Kuva: Skanska
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Skanska on allekirjoittanut sopimuksen, jonka myötä Skanska Industrial Solutions Oy on myyty Asfalttikallio Oy:lle, yritys joka on kasvanut nopeasti viime vuosina. Omistusoikeus siirtyy 29.12.2022.
Skanska Industrial Solutions Oy:n henkilöstömäärä on 88 henkilöä.
Osapuolet eivät julkista kauppasummaa.
”Asfalttiliiketoiminta ei ole strateginen painopistealue Skanskan Suomen toiminnoissa, ja siksi luovumme yhtiöstä. Suomen asfalttitoimintamme on hyvin johdettu ja työntekijätiimimme ovat erinomaisia ammattilaisia, jotka saavat enemmän kehittymismahdollisuuksia pitkällä tähtäimellä osana Asfalttikalliota”, kertoo lakiasiainjohtaja Kirsi Palviainen Skanskasta.
Skanska Industrial Solutions Oy:n liikevaihto 31.12.2021 päättyneellä tilikaudella oli 48,8 miljoonaa euroa.

”Yrityskauppa on osa Asfalttikallion määrätietoista strategiaa. Asfalttikallion tavoite on tuottaa päällystealan palveluja valtakunnallisesti. Yrityskauppa vahvistaa merkittävästi Asfalttikallion kasvua sekä tuo samalla lisää rautaisia ammattilaisia konsernin palvelukseen. Investoinnin avulla Asfalttikallio vahvistaa alueellisesti asemaansa Suomen päällystysliiketoiminnassa” kirjoittaa Mikko Mäkelä, Asfalttikallion toimitusjohtaja tiedotteessa ja lisää että Asfalttikallio on vuonna 2012 perustettu sataprosenttisesti suomalainen päällystealan yritys. 

#asfalttikallio #skanska
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0