Rakentaminen Asunnot
1 min luettu

SRV rakentaa opiskelija-asuntokohteen Helsingin Oulunkylään

20/06/2024, 12:36
SRV rakentaa opiskelija-asuntokohteen Helsingin Oulunkylään
Kuva: SRV
Toimitus Toimitus
Like 0

Hanke toteutetaan kokonaisvastuu-urakkana (KVR) sisältäen hankkeen suunnittelun ja rakentamisen. Hanke kirjataan SRV:n tilauskantaan kesäkuulle. Kohteella on lainvoimainen rakennuslupa ja hankkeen suunnittelu käynnistetään välittömästi. Rakennustyöt käynnistyvät syksyllä 2024 ja työt on määrä saada päätökseen keväällä 2026.

Hankkeessa rakennetaan seitsemänkerroksinen asuinkerrostalo, jossa on 92 opiskelija-asuntoa, liiketila ja piha-alue. Rakennukseen tulee myös yhteistiloina kerhohuone ja sauna, tilavat säilytyspaikat polkupyörille ja iso pesula. Kohteessa panostetaan viihtyisiin asumisratkaisuihin, kuten moderneihin tilaratkaisuihin ja muuntojoustavuuteen. Kohteen jokaisessa kerroksessa on väliseiniä, jotka voidaan purkaa ja näin yhdistää asuntoja.

– Hankkeen urakkakilpailun voitto on esimerkki SRV:n asuntorakentamisen kustannuskilpailukyvystä haastavassa markkinatilanteessa. Oman asuntotuotantomme lisäksi toteutamme erityyppisiä asumisen hankkeita, mm. ARA-rahoitteisia opiskelija-asuntoja, kertoo SRV:n pääkaupunkiseudun asuntoliiketoiminnan johtaja Jorma Seppä.

#oulunkylä #srv
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0