Teollisuus Metsäteollisuus
1 min luettu

Stora Enson Seppo Parvi jatkaa Metsäteollisuus ry:n puheenjohtajana

23/11/2021, 15:10
Stora Enson Seppo Parvi jatkaa Metsäteollisuus ry:n puheenjohtajana
Seppo Parvi. Kuva: Stora Enso
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Metsäteollisuus ry:n syyskokous valitsi Seppo Parvin jatkamaan toiselle kaudelle yhdistyksen puheenjohtajana. Parvi on Stora Enson talousjohtaja, toimitusjohtajan sijainen ja Suomen maajohtaja. Syyskokous päätti myös, että vuonna 2022 Metsäteollisuus ry:n hallituksessa on 27 jäsentä. Uusina jäseninä hallitukseen nousivat toimitusjohtaja Christopher Diesen, Tervakoski Oy, tuotantojohtaja Juha-Pekka Kaivola, Jujo Thermal Oy, toimitusjohtaja Tuomo Pappila, BillerudKorsnäs Finland Oy sekä toimitusjohtaja Päivi Suutari, MM Kotkamills Oy.

Puheessaan syyskokoukselle Parvi otti kantaa metsäteollisuuden rooliin ilmastonmuutosta hidastettaessa.

– Toimialamme yli suhdanteen kantava näkymä on hyvä ja vahvistuva. Glasgow’n ilmastokokouksen jälkimainingeissa on hyvä alleviivata etenkin sitä, että maailman pyrkiessä eroon fossiilitaloudesta, juuri metsäteollisuus tuottaa maailman kaipaamia ratkaisuja, samalla kun kannamme vastuumme metsien hyvinvoinnista, Parvi sanoi.

Puheenjohtaja painotti myös suomalaisen EU-vaikuttamisen merkityksellisyyttä.

– Kun nyt parhaillaan viedään kansallisessa valmistelussa eteenpäin Fit for 55 -lainsäädäntökokonaisuuden eri esityksiä, on tärkeää, että yksityiskohtia täsmennetään Suomen kilpailukykyä turvaavalla tavalla ja huomioimalla metsäteollisuuden tuottamat, kiistattomat ilmastohyödyt, Parvi sanoi.

#metsäteollisuus ry #nimitykset #stora enso
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0