Urheilu & Viihde
1 min luettu

Suomen ensimmäinen areenahotelli avautuu Tampereella

7/12/2021, 14:16
Suomen ensimmäinen areenahotelli avautuu Tampereella
Kuva: KOY Tampereen Monitoimiareena
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Pian avautuvassa Lapland Hotels Arenassa on yhteensä 273 huonetta, ja sen erikoisuutena ovat Suomen ensimmäiset omalla katsomoterassilla varustetut Arena View -hotellihuoneet ja -aitiot sekä jopa 12 hengen tilaisuuksiin muotoutuva Arena View Lounge. Aitiohuoneiden omalta terassilta voi seurata uuden Nokia Arenan konsertteja, jääkiekko-otteluja ja muita tapahtumia. Vastaavanlaiset hotellihuoneet ovat maailmallakin harvinaisia.

Hotellin 12. kerroksessa sijaitseva Laawu Rooftop Terrace & Sauna tarjoaa puolestaan vaikuttavat näköalat Tampereen kaupungin yli. Kattoterassista ja saunaosastosta pääsee nauttimaan hotelliyöpyjien lisäksi myös Nokia Arenan vieraat, kaupunkilaiset ja turistit. Hotellin yhteyteen avautuu Lapin makuihin keskittyvä ravintola Saivo, joka palvelee hotellin kolmessa kerroksessa.

Lapland Hotels Arena on ketjun 19. hotelli ja toinen hotelli Tampereella. Areenahotelli on ketjun tähän asti mittavin investointi. Hotelli on osa Tampereen Kansi -hanketta, jossa Tampereen halkovan junaradan päälle on rakennettu muun muassa areena urheilu- ja viihdetapahtumia varten, kerrostaloja asuin- ja toimistokäyttöön sekä areenan yhteyteen nyt avautuva hotelli.

#areenahotelli #hotelli #lapland hotels #nokia arena #tampereen kansi
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0