Rakentaminen Asunnot
2 minuutteja luettu

Talotekniikkakehittäjä Fira Modules Oy:lle uusi toimitusjohtaja

7/12/2021, 06:42
Talotekniikkakehittäjä Fira Modules Oy:lle uusi toimitusjohtaja
Fira Modulesin uusi toimitusjohtaja Sameli Lähdesmäki. Kuva: Ville Vappula
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Lähdesmäellä on kaikkiaan 18 vuoden kokemus johtotehtävistä I.S. Mäkinen Oy:ssä, jossa hän ennen toimitusjohtajuuttaan vastasi yhtiön USA:n toimintojen käynnistämisestä ja johtamisesta. Lähdesmäen aikana I.S. Mäkinen Oy:n liikevaihto kasvoi neljästä miljoonasta lähes 80 miljoonaan.

Fira Modules on keskittynyt kehittämään talotekniikka- ja kylpyhuonemoduuleja ja vähentämään niiden avulla työvaiheita rakennustyömaalla ja samalla tukemaan tahtirakentamisen menetelmää.

– Olen erittäin innoissani päästessäni mukaan rakentamaan Fira Modulesin kasvutarinaa yhdessä henkilöstön, asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Minulla on lisäksi ollut ilo kutsua mukaan tiimiini joukko meriteollisuudesta tuttuja ammattilaisia. Modulaarisuus on jo pitkään ollut elinehto laivateollisuudessa, sillä olosuhteet etenkin telakoinnissa ovat varsin haastavat. Kapeat käytävät ja pienet ulkotilat vaativat paljon logistiikalta, ja imuohjattu lean näytti laivateollisuudessa voimansa, Fira Modules Oy:n toimitusjohtaja Sameli Lähdesmäki kuvailee.

– Olen suurella innolla perehtynyt rakennusalaan ja uskon, että kokemuksestani on hyötyä asiakkaillemme ja kumppaniyrityksillemme. Näen liiketoimintamahdollisuutemme erinomaisina.  Mikään ei ole tuottavampaa kuin tehdä nopeasti ja kerralla oikein hyödyntäen jalostusarvoltaan korkeatasoisia tuoteratkaisuja, mitä esivalmisteemme jo nyt ovat, Lähdesmäki jatkaa. 

– Lähdesmäellä on erinomaiset näytöt liiketoiminnan johtamisesta sekä vankka lean-kokemus ja -osaaminen meriteollisuuden parissa. Tämä yhdistelmä luo vahvan pohjan teollisen rakentamisen kehittämiseen ja virtauksen parantamiseen ja tukee Fira Modulesin kasvutavoitteiden saavuttamista, luonnehtii Fira Group Oy:n toimitusjohtaja Jussi Aho. 

#fira modules oy #i.s. mäkinen oy #nimitykset
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0