Energia
1 min luettu

Tampereen Energian asiakkaat siirtyvät Väreelle

26/02/2024, 12:59
Tampereen Energian asiakkaat siirtyvät Väreelle
Jussi Laitinen, Tampereen Energian toimitusjohtaja, ja Arto Nikkanen, Väre:n hallituksen puheenjohtaja. Kuva: Tampereen Energia
Toimitus Toimitus
Like 0

Tampereen Energialla on noin 100 000 sähkösopimusasiakasta ympäri Suomea.

Sopimusten siirto ei vaikuta Tampereen Energian asiakkaiden sähkösopimuksiin ja sopimusehtoihin, vaan ne siirtyvät hintoineen ja voimassaoloaikoineen Väreelle. Tampereen Energia hoitaa siirtyvien sähkönmyynnin asiakkaiden asiakaspalvelua ja laskutusta 30.6.2024 saakka, minkä jälkeen palvelut ja sopimukset siirtyvät Väreen hoidettavaksi.

Vastaus sähkömarkkinoiden viimeaikaisiin muutoksiin

Järjestelyn taustalla vaikuttaa ennen kaikkea sähkömarkkinoiden viimeaikainen kehitys sekä Tampereen Energian strategia, jonka keskiössä on Tampereen hiilinegatiivinen lämmittäminen. 

– Nyt on oikea hetki keskittyä siihen, minkä me osaamme parhaiten, eli kotikaupunkimme vastuulliseen lämmittämiseen. Väre puolestaan on edelläkävijä ratkaisuissa, joilla sähkönkäyttäjät voivat vähentää energiankulutustaan ja sen kautta osallistua vihreään siirtymään. Väre on paras mahdollinen koti asiakkaillemme, kertoo Tampereen Energian toimitusjohtaja Jussi Laitinen.

Väreellä on jo ennestään sähkösopimusasiakkaita Tampereella, minkä lisäksi yrityksellä on pitkään ollut toimipiste Tampereella. 

#tampere #tampereen energia #väre
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0