Asunnot
1 min luettu

Tampereen Härmälänrantaan rakenteille 73 uutta kotia - joissa kaksi asuntoa voi yhdistää yhdeksi

27/09/2022, 08:44
Tampereen Härmälänrantaan rakenteille 73 uutta kotia - joissa kaksi asuntoa voi yhdistää yhdeksi
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Bonava on aloittanut Tampereen Härmälänrannassa uuden kotikorttelin rakennustyöt. Erikoisuutena ovat elämäntilanteen mukaan joustavasti muunneltavat Duo-kodit.
Talo on muutovalmis loppuvuodesta 2023.

”Vellamon kotikortteli Härmälänrannassa on Bonavan kolmas Tampereella tällä hetkellä rakenteilla oleva naapurusto. Tavoitteemme on A-energialuokka kaikissa uusissa rakennusprojekteissamme, ja tämä toteutuu myös Vellamossa”, kertoo Bonava Suomen yksikönjohtaja Panu Sivula.

Vellamo 1:n huoneistovalikoima koostuu yksiöistä kaksioista ja kolmioista. Osa asunnoista on elämäntilanteen mukaan joustavasti muunneltavia muuntopohjaisia Duo-koteja, joissa voi yhdistää kaksi vierekkäistä asuntoa yhdeksi kokonaisuudeksi. Elämäntilanteen muuttuessa asunnot voi myöhemmin taas jakaa kahdeksi pienemmäksi kodiksi. Kahden sisäänkäynnin Duo-koti sopii esimerkiksi kahden sukupolven asumiseen tai kodin ja työtilan yhdistämiseen.

Seitsemänkerroksisen Vellamon kotien suunnittelussa on panostettu sujuvaan arkeen helposti kalustettavine pohjaratkaisuineen ja säilytystiloineen. Oleskelutilat jatkuvat lasitetuille parvekkeille kaikissa kodeissa. Jokaiseen asuntoon toteutetaan varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa.

Omalle tontille nouseva Vellamo sijoittuu Härmälänrannan puiston, palloilukentän sekä järven läheisyyteen.
Tampereen keskustaan on noin kuuden kilometrin matka.

#bonava #duo-koti #härmälänranta #tampere
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0