Arkkitehtuuri
1 min luettu

Härmälänrantaan rakennetaan uusia koteja

19/10/2022, 13:53
Härmälänrantaan rakennetaan uusia koteja
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Kasvavaan Tampereen Härmälänrantaan Pyhäjärven rannalle on tulossa lisää asuntoja.

As. Oy Tampereen Härmälänrannan Ellen muodostuu kahdesta rakennuksesta, joissa on yhteensä 46 asuntoa. Rakentamisen ennakoidaan alkavan vuoden 2023 alussa, jolloin kohde valmistuisi kesällä 2024.
Osoitteeseen Sandberginpolku 3 rakennettava Tampereen Härmälänrannan Ellen sijaitsee ranta-alueella uimarannan läheisyydessä, ja monesta asunnosta on esteetön näkymä Pyhäjärvelle. Yhtiön kaksi rakennusta ovat viisi- ja kuusikerroksiset, ja asuntojen koot vaihtelevat 35–112 neliömetrin välillä. Asuntojakaumasta suurin osa on kaksioita tai useamman huoneen asuntoja, ja erilaisia pohjaratkaisuja on 17 kappaletta.

”Ellenissä ihastuttavat ennen kaikkea sijainti Pyhäjärven rannalla sekä yhtiön ympäristövastuulliset energiaa säästävät ratkaisut. Olemme rakentaneet vuosien saatossa Härmälänrantaan lukuisia koteja, ja olen iloinen, että voimme tarjota vielä yhden yhtiön aivan veden ääreltä”, kertoo Skanska Kotien myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma.

Yhtiölle tavoitellaan RTS-ympäristöluokitusta, ja lisäksi se on A-energialuokkaa. Katolle asennettavilla aurinkopaneeleilla katetaan osa taloyhtiön käyttämästä sähköstä.

Skanska rakentaa Härmälänrannassa parhaillaan myös kahta muuta kohdetta, As. Oy Tampereen Härmälänrannan Unoa sekä As. Oy Tampereen Härmälänrannan Nisseä, jotka valmistuvat vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla.

#skanska kodit
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0