Kiinteistöt
1 min luettu

Thomas Laakso CapManin hotellikiinteistörahaston sijoitusjohtajaksi

2/11/2021, 09:04
Thomas Laakso CapManin hotellikiinteistörahaston sijoitusjohtajaksi
Thomas Laakso. Kuva: CapMan Oyj
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Thomas Laakso on nimitetty CapMan Real Estaten sijoituspäälliköksi, jossa hänen tehtävänsä on tukea hotellikiinteistörahaston kansainvälistä kasvua. Laaksolla on ennestään yli kahdenkymmenen vuoden kansainvälinen kokemus hotellitoiminnan operatiivisesta johtamisesta, kehityksestä, konsultoinnista ja kiinteistöjen hallinnoinnista Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Yhdysvalloissa. Hän on työskennellyt vuodesta 2010 maailmanlaajuisella hotellitoimijalla, Marriott Internationalilla viimeiseksi Vice President, International Hotel Development roolissa, jossa hänvastasi kaikista yhtiön 30 hotellibrändin kehityshankkeista Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä sekä Pohjoismaissa. Tätä ennen Laakso on toiminut johtotason konsulttina HVS:llä Lontoossa.

– Thomaksen kokemus tukee erinomaisesti rahaston strategiaa ja parantaa mahdollisuuksiamme tavoittaa entistä laajemmin kansainvälisiä sijoittajia. Hänen avullaan meillä on hyvä mahdollisuus laajentaa hotellisalkkuamme Pohjoismaissa, CapMan Real Estaten managing partner Mika Matikainen sanoo.

CapManilla Laakso tulee jakamaan aikansa CapManin Helsingin toimiston sekä Zürichin välillä.

CapMan Hotels II -rahasto on yksi Pohjoismaiden suurimmista hotellikiinteistöjen omistajista. Se sijoittaa vakaata ja ennustettavaa kassavirtaa tuottaviin hotellikiinteistöihin pääasiassa Pohjoismaissa. Salkussa on tällä hetkellä 27 kohdetta Suomessa ja Ruotsissa. CapMan Real Estate hallinnoi tällä hetkellä yhteensä yli 3,6 miljardin euron kiinteistövarallisuutta.

– Kassavirtaan keskittynyt strategia kiinnostaa sijoittajia, salkku on erinomaisessa kunnossa ja hyötyy sekä kotimaisen että kansainvälisen matkailun elpymisestä. Näen lukuisia kiinnostavia mahdollisuuksia pohjoiseurooppalaisilla markkinoilla ja lähden innolla kasvattamaan rahastoa yhdessä tiimimme kanssa, Laakso sanoo.

#capman real estate #hotellit #nimitykset #rekrytoinnit
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0