Industry Radar AB on itsenäinen, vuonna 2011 Tukholmassa perustettuun Lundros-konserniin kuuluva lehtikustantamo. Samaan konserniin kuuluu myös muun muassa Branschaktuellt, joka on Ruotsin luetuin rakennusalan julkaisu. Konsernin visio on tulla Pohjoismaiden johtavaksi toimijaksi alan seurannassa.

Näin iradar.fi-portaalia käytetään

Industry Radar toimii elinkeinoelämän työkaluna, jonka avulla voit pitää itsesi helposti ajan tasalla oman alasi tapahtumista, mutta päivittää myös cross-business-tietämyksesi läheistän alojen uutisten avulla. Portaali on erityisesti sinulle, joka työskentelet rakennus-, teollisuus, energia- tai infrastruktuurialalla tai olet muuten kiinnostunut näiden alojen uutisista. Industry Radar on erinomainen työväline kaikille päättäjille, kun tarkoituksena on saada päivitetyt tiedot projektihankinnoista, uutuustuotteista, alan kuumista aiheista ja yritysuutisista.

Rekisteröidy maksutta

Rekisteröitymällä maksuttoman iradar.fi-portaalin käyttäjäksi, voit itse hallinnoida uutisvalikoimaasi, päästä käsiksi eri uutiskirjeisiimme, valikoida aihealueet, joista haluat meiltä päivityksiä ja paljon muuta. Rekisteröityminen on nopeaa ja voit synkronoida Google- tai Linkedin-tiliisi portaalimme kanssa.

Industry Radar -aikakauslehti

Industry Radar julkaisee neljä kertaa vuodessa fyysistä paperilehteä, jossa keskitytään aina eri aihealueisiin. Lehdessä toimittajamme tapaavat henkilöitä eri projektien ja investointien takaa. Lehden avulla pääset käsiksi eksklusiivisiin artikkeleihin niin isoista kuin pienistä projekteista ja sijoituksista.

Tämän vuoksi lehden tilaaminen kannattaa

  1. Lehden toimitus on erikoistunut toimialaasi
  2. Uutisia uusista hankinnoista ja haastatteluja eri päätöksistä vastaavien avainhenkilöiden kanssa.
  3. Pysy kärryillä viimeisimmistä trendeistä: mitä asiakkaat haluavat?
  4. Urauutiset auttavat sinua löytämään uudet potentiaaliset asiakkaat ensimmäisenä!
  5. Hyväksi sekä henkilökunnalle että asiakkaille – huolehdi, että lehtitelineessäsi on kiinnostavaa luettavaa.

Tiimimme

Myrna Whitaker
Myrna Whitaker
Managing Editor/Toimituspäällikkö