Rakentaminen Koulu
1 min luettu

Toivo rakentaa päiväkodin Espoossa

21/03/2022, 07:44
Toivo rakentaa päiväkodin Espoossa
Toivo toteuttaa päiväkotihankkeen Espoossa
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Toivo Group Oyj on aloittanut päiväkotihankkeen toteuttamisen Espoon Leppävaaraan. Päiväkoti on 33 paikkainen ja palvelutuotantoa operoi Pilke päiväkodit Oy. Toivo ja Pilke ovat solmineet pitkäaikaisen vuokrasopimuksen päiväkotirakennuksesta. Hanke toteutetaan A – energialuokkaan ja lämmitysmuotona toimii ympäristöystävällinen maalämpö. Pilkkeen palvelutuotannon on määrä alkaa syksyn 2022 aikana.

”Olemme jo pidemmän aikaa etsineet toimintakonseptiimme soveltuvaa päiväkotikohdetta Espoon Leppävaarasta. Alueella on kasvava kysyntä päiväkotipaikoille ja haku syksyllä avautuvaan päiväkotiimme on jo alkanut” toteaa Pilkkeen strategiajohtaja Kai Seppälä.

Pilke avaa luontopainotteisen päiväkoti Kaislan elokuussa. Luontopainotteisessa päiväkodissa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely, säännöllinen retkeily ja luonnossa liikkuminen.

”Toivolle avautui mielenkiintoinen mahdollisuus toteuttaa samassa hankekokonaisuudessa asuntoja ja päiväkoti. Olemme erityisesti asuntotoimija, mutta näimme asiakaslisäarvoa hankkeessa, jossa perheasuntojen naapuriin nousee tuliterä päiväkoti. Tiedotamme asuntohankkeesta myöhemmässä vaiheessa lisää, mutta luvassa on toki uusi ja mielenkiintoinen asuntokonsepti.” Hehkuttaa Toivon toimitusjohtaja Markus Myllymäki.

#toivo group
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0