Asunto-osakeyhtiöt
2 minuutteja luettu

Trevian sopimukseen Pasilan legendaarisen Ison Pajan kiinteistövarainhoidosta

12/05/2022, 09:58
Trevian sopimukseen Pasilan legendaarisen Ison Pajan kiinteistövarainhoidosta
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Trevianin uusia yhteistyökumppaneita ja Ison Pajan omistajia ovat Yleisradion Eläkesäätiö, joka osti kiinteistön Yleisradiolta vuonna 2016, sekä Apteekkien Eläkekassa ja Suomen Ässä-Asunnot Oy. Vuoteen 2017 saakka Iso Paja palveli Yleisradion päärakennuksena. Iso Paja muistetaan nimenä mm. Yleisradion vaalivalvojaisista, jotka järjestettiin rakennuksen tiloissa yli 15 vuoden ajan. VR Groupin pääkonttorina rakennus on toiminut vuodesta 2018 lähtien.

Rakennuksessa on vuokrattavaa toimitilaa n. 18 000 m2 ja sille on myönnetty ekotehokkuutta mittaava BREEAM-luokitus. Trevian vastaa jatkossa Ison Pajan vuokrauksesta ja kiinteistön kehittämisestä yhteistyössä kiinteistön omistajien kanssa.

”Iso Paja on meille vaikuttava kohde. Kiinteistö on sijainniltaan ja arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen, ja merkittävä osa tehtäväämme varainhoitajana on elävöittää sitä edelleen työn uudet haasteet huomioiden. ESG-työn jatkaminen ja prosessien selkeyttäminen ovat keskeisiä kehityskohteita. Ennen kaikkea tehtävämme on huolehtia kiinteistöstä niin täysipainoisesti, että omistajien omat resurssit vapautuvat kiinteistöhallinnoinnista heidän omiin ydintoimintoihinsa”, kertoo liiketoimintajohtaja Elisa Loitto Trevian Asset Managementista.

Työpäiväkokemuksen elementit tulevat olemaan suuressa roolissa Trevianin tukiessa omistajaa tulevien muutosten suunnittelussa ja toteutuksessa.

”Työpäiväkokemus on Ison Pajan kehitystyön keskiössä, kuten myös vuorovaikutuksen tukeminen – niin, että rakennukseen on aina hyvä tulla. Ammattitaitomme kiinteistövarainhoitajana painottuu toimistotilojen kehittämisen lisäksi kiinteistöjen yleisten valmiuksien vahvistamiseen hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden mahdollistajina, sanoo asset manager Mari Mannila Trevianista.

”Iso Paja on tunnettu aktiivisen keskustelun paikkana myös toimistotilojen ulkopuolella. Haluammekin kehittää Isoa Pajaa paitsi työskentelytehokkuuden ja kiinteistöhallinnoinnin prosessien myös yhteisöllisyyden ja käyttäjäkokemuksen osalta. Tässä tehtävässä luotamme Trevianin asiantuntijuuteen ja laadukkaaseen työotteeseen, vastuullisuustavoitteita unohtamatta”, kertoo Apteekkien Eläkekassan edustaja Antti Jäntti.

#trevia
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0