Uutiset
1 min luettu

Tulipalossa tuhoutuneen vesipuiston tulevaisuus yhä epävarma

15/03/2024, 15:39
Tulipalossa tuhoutuneen vesipuiston tulevaisuus yhä epävarma
Kuva: Hilde Wexels Riser
Toimitus Toimitus
Like 0

Lisebergin toimitusjohtaja Andreas Andersen kertoo Sveriges Radion haastattelussa, että hallitus ei vielä ole tehnyt lopullista päätöstä Oceanan uudelleenrakentamisesta.

– Hallitus ei ole päättänyt, rakennetaanko Oceana uudelleen, mutta he ovat päättäneet, että meidän tulee valmistella päätöksenteon pohjaksi tarvittava aineisto, jonka perusteella he voivat tehdä päätöksen tahdostaan, Andersen toteaa.

Andersenin mukaan turvallisuusnäkökohdat määrittävät sen, rakennetaanko Oceana uudelleen. Kyse on sekä rakentamisen aikaisesta turvallisuudesta että valmiin vesipuiston turvallisuudesta.

– Meidän on varmistettava hyvä prosessi rakentamisen aikana, jotta se voidaan toteuttaa turvallisesti. Lisäksi meidän on varmistuttava siitä, että lopputuote on niin turvallinen kuin mahdollista, hän sanoo.

Oceanan tulevaisuus jää siis vielä toistaiseksi avoimeksi. Aikaisempi päätös uudelleenrakentamisesta on nyt asetettu kyseenalaiseksi ja Lisebergin hallitus haluaa perusteellisesti selvittää hankkeen toteutettavuutta ja turvallisuutta ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Selvää kuitenkin on, että Oceanan kohtalo herättää runsaasti kiinnostusta ja keskustelua niin göteborgilaisten kuin koko Ruotsin keskuudessa.

#oceana #ruotsi
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0