Teollisuus Valmistus
1 min luettu

Tyhjä pakkaus muuttuu hyönteishotelliksi

9/03/2022, 08:37
Tyhjä pakkaus muuttuu hyönteishotelliksi
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Suomalainen Golf Coat Oy tuo markkinoille uuden golfpallopakkauksen, joka tyhjänä saa toisen elämän hyönteishotellina. Innovatiivinen pakkaus on tulosta kehitystyöpajasta, joka on osa Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Boardin 360 Services -palveluita ja joka hyödyntää Äänekoskella sijaitsevaa huippuluokan osaamiskeskusta. Uudenlaisen golfpallopakkauksen suunnittelussa oli mukana pakkaussuunnittelutoimisto, Metsä Boardin pakkaussuunnittelutiimi, pakkausvalmistaja sekä Metsä Boardin tekninen palvelu.

“Pakkaus on erinomainen esimerkki siitä, miten yhteistyöllä voidaan luoda jotain aivan uutta. Vuonna 2021 järjestimme 36 virtuaalista työpajaa asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Osa työpajoista keskittyi nykyisen pakkauksen parantamiseen ja osa johti johonkin täysin uuteen, kuten tähän hyönteishotelliin”, kertoo Gunilla Nykopp, asiakaskokemuspäällikkö Metsä Boardin pakkaussuunnittelutiimistä.

Kun pakkaus on tyhjä, se voidaan muuttaa hyönteishotelliksi kannessa olevien kartongista valmistettujen erillisten osien ansiosta. Pakkauksen valmistaa Pyroll Pakkauksiin kuuluva PackageMedia MetsäBoard Pro FBB Bright -taivekartongista.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0