Energia
2 minuutteja luettu

Uudella innovaatiolla energiasäästöjä

21/04/2023, 03:05
Uudella innovaatiolla energiasäästöjä
Talotekniikkakonserni Wirmax on kehittänyt uuden kokonaisratkaisun kiinteistöjen energiansäästöihin ja lupaa jopa 60-70% säästöt kiinteistön ostetusta energiasta.
Jari Kostiainen Jari Kostiainen
Like 0

Talotekniikkakonserni Wirmax on kehittänyt uuden kokonaisratkaisun kiinteistöjen energiansäästöihin ja lupaa jopa 60-70% säästöt kiinteistön ostetusta energiasta.

Wirmax Wise -energiaratkaisu auttaa taloyhtiöitä parantamaan energiatehokkuuttaan merkittävästi. Taloyhtiö voi yhdellä sopimuksella hankkia palvelun, joka pudottaa ostettavan energian määrää jopa 60–70%.

Wirmax Wise ratkaisu koostuu asiakaskohtaisesti räätälöidystä kiinteistöautomaatiosta, lämmönlähteenvaihdosta, lämmöntalteenotosta, sekä aurinkosähköstä.

Koko kiinteistön vihreä siirtymä voidaan tehdä yhdellä sopimuksella, kun mukaan otetaan vielä sähköauton latausratkaisut Wirmaxin kautta.

Wirmax Wise -ratkaisu tarjoaa kustannustehokkaan tavan optimoida energiankulutusta. Palveluun kuuluvat säästölaskelmat, sekä järjestelmäsuunnittelu ja toteutus. Asennettava tekniikka on etäseurannassa käyttöönoton jälkeen.

Wirmax tarjoaa täyden huoltopalvelun, jolla varmistetaan ratkaisun jatkuva toimivuus. Asiakas saa käyttöönsä digitaalisen palvelun, josta koko energiajärjestelmän toimintaa voi seurata etänä.

”Olemme innoissamme voidessamme tarjota taloyhtiöille ja kiinteistöille modernin ratkaisun, joka auttaa säästämään energiaa ja samalla edistää ympäristöystävällisyyttä. Uskomme että useimmissa tapauksissa asiakkaan kiinteistön käyttökulut pienenevät niin merkittävästi, että säästöt rahoittavat investoinnin kokonaan kohtuullisen lyhyessä ajassa. Taloyhtiöiden tapauksessahan tämä tarkoittaa, että hoitovastikkeeseen ei kohdistu nousupainetta vaan säästöillä voidaan maksaa toteutus”, Wirmaxin kehitysjohtaja Sampo Kautto kertoo.

”Teemme jokaisen asiakkaan kohdalla laskelmat, joissa tilanne avataan tarkemmin”, Wirmaxin kehitysjohtaja Sampo Kautto jatkaa.

Palvelu sisältää ratkaisut tapauskohtaisesti ja siihen voidaan lisätä energialaskelmat sekä energia-avustusten hakeminen asiakkaan investoinnille.

#energia #energiaratkaisu #energiasäästö #kiinteistöautomaatio #talotekniikka #wirmax
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0