Energia
1 min luettu

Uudet tehtaanjohtajat ja muutokset organisaatiorakenteessa

5/03/2024, 09:25
Uudet tehtaanjohtajat ja muutokset organisaatiorakenteessa
Ari-Pekka Vanamo aloittaa uudessa roolissaan johtajana, HR-projektit. Kuva: Metsä Group
Toimitus Toimitus
Like 0

Janne Rantanen on nimitetty tehtaanjohtajaksi Äänekosken biotuotetehtaalle 1.4.2024 alkaen. Rantanen siirtyy tehtävään Rauman sellutehtaan johtajan paikalta

Äänekosken biotuotetehtaan johtajana tällä hetkellä työskentelevä Ari-Pekka Vanamo siirtyy tehtävään johtaja, HR-projektit 1.4.2024 alkaen. Vuoden 2025 alussa Vanamo siirtyy työsuhdejohtajaksi. Nykyinen työsuhdejohtaja Jari Forss jatkaa työehtoihin ja työehtosopimuksiin liittyvissä kehitystehtävissä. Ari-Pekka Vanamo ja Jari Forss raportoivat Metsä Groupin henkilöstöjohtajalle Pertti Hietaniemelle.

Jaakko Ikonen on nimitetty tehtaanjohtajaksi Rauman sellutehtaalle 1.4.2024 alkaen. Ikonen siirtyy tehtävään Tampereella sijaitsevan Takon kartonkitehtaan johtajan paikalta. Rantanen ja Ikonen raportoivat Metsä Fibren tuotantojohtajalle Mikko Niemiselle.

Timo Ahonen on nimitetty Takon kartonkitehtaan johtajaksi 1.4.2024 alkaen. Ahonen on työskennellyt aikaisemmin Kemin kartonkitehtaan johtajana.

Tomi Seppä on nimitetty tehtaanjohtajaksi Kemin kartonkitehtaalle 1.4.2024 alkaen. Seppä on työskennellyt aikaisemmin kartonkitehtaan projektijohtajana ja Kemin tehtaiden johtajana. Ahonen ja Seppä raportoivat Metsä Boardin tuotanto- ja teknologiajohtajalle Harri Pihlajaniemelle.

#Äänekoski #kemi #metsä group #rauma #tampere
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0