Rakentaminen Asunnot
1 min luettu

Uusi kerrostalo Mellunkylään

8/04/2022, 11:08
Uusi kerrostalo Mellunkylään
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Toivo Group Oyj on aloittanut Helsingin Mellunkylään toteuttavan asuinkerrostalohankkeen rakennustyöt. Asuntojen on määrä valmistua vuoden 2023 kevään aikana. Perheasuntoihin painottuvan hankkeen energialuokka on B ja lämmitysmuotona toimii kaukolämpö. Asunnot myydään kuluttajille omistusasunnoiksi Helsingin kaupungin hintakontrolloidun asuntuotannon periaatteiden mukaisesti. Asuntojen markkinointi on edennyt suunnitelmien mukaisesti ja lähes kaikki asunnot on varattu ennakkomarkkinoinnissa.

Toivon toimitusjohtaja Markus Myllymäen mukaan: ”Hanke on strategiamme mukainen ja meillä on kunnia edistää Helsingin kaupungin asuntopoliittisia linjauksia tämänkin hankkeen myötä. Tavoitteemme on myydä noin 5–15 % vuosittaisesta investointivolyymistämme, koska se mahdollistaa tehokkaamman pääoman käytön ja suuremman investointivolyymin. Toivo toimii hankkeessa tontin kehittäjänä, kohteen rakentajana ja asuntojen myyjänä”

”Kohteen rakennustapa ja -tyyli on Toivolle tuttu. Meillä on vastaavista hankkeista paljon kokemusta. Meillä on tarvittava osaaminen ja resurssit, jotta asukkaille voidaan toteuttaa laadukkaat asunnot luotettavasti” toteaa Toivon rakentamisjohtaja Urho Myllymäki.

#toivo group
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0