Rakentaminen
1 min luettu

Uusi rakennusvirhe Triplan kauppakeskuksessa

12/10/2022, 14:05
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Triplan kauppakeskuksesta on paljastunut jälleen uusi rakennusvirhe. Yhteensä 300-neliötä lattialaattoja joudutaan purkamaan neljännestä kerroksesta.

Viime talvena Triplan seinästä putosi painava laatta, jonka johdosta keskikorttelissa alkoi mittava julkisivuremontti – se työ on vielä kesken. Lisäksi on esimerkiksi ikkunoita hajonnut.

– Keskikorttelin julkisivuremontti etenee tehdyn suunnitelman mukaisesti, yhdessä kiinteistön omistajan, suunnittelijoiden sekä ulkopuolisen tarkastajan kanssa. Korjauksia tehdään turvallisuus edellä ja jokainen laatan kiinnitys tarkistetaan yksityiskohtaisesti. Arviomme mukaan korjaukset saadaan päätökseen tämän vuoden loppuun mennessä, YIT:stä viestitään.

Nyt Triplan kauppakeskuksestaan on paljastunut jälleen uusi rakennusvirhe. Neljännestä kerroksesta joudutaan purkamaan yhteensä 300-neliötä lattialaattoja.

Lattialaattojen kohdalla on kyse asennusvirheestä, jossa maakostea betoni on päässyt kuivumaan graniittilaattojen asennuksen aikana. Kyse on noin 300 neliön kokoisesta alueesta, joka korjataan ja asennetaan uudestaan lokakuun aikana.

Väärin asennettuja laattoja korjataan Triplassa yöaikaan ja rakennusvirheiden korjaaminen kestää tämän vuoden loppuun.

#tripla #yit suomi
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0