Uutiset Nimitys
1 min luettu

Uusi toimitusjohtaja teknologiakonsultointiyritykseen

8/12/2022, 07:06
Uusi toimitusjohtaja teknologiakonsultointiyritykseen
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Licabin perustivat vuonna 2007 Andreas Andersson ja Peder Selberg, ja se on kasvanut nopeasti. Jotta kasvu jatkuisi laajan kasvustrategian mukaisesti, yhtiön johtamisrakennetta ollaan nyt muuttamassa. Yksi muutoksista on, että Anna Utsi on uusi toimitusjohtaja.

–Olen ylpeä ja iloinen siitä, että perustajien luottamus johtaa Licabia tulevaisuuteen. Tämä on jännittävää aikaa täällä Pohjois-Ruotsissa juuri nyt, kun kaikki suuret muutosprojektit ovat mukana, ja olemme mukana toimittamassa huippuosaamista useilla osa-alueilla”, hän sanoo.

Paikanvaihto entisen toimitusjohtajan kanssa

Utsi liittyi Licabiin vuonna 2020 ja on ollut varatoimitusjohtaja viimeisen vuoden ajan. Aiemmin hän on työskennellyt Talga Resourcesin Ruotsin johtajana ja liiketoiminnan kehityspäällikkönä Swerea Mefosilla, Business Managerina SSAB Meroxilla ja neuvonantajana toimialajärjestö Jernkontoretissa. Hänellä on rakennustekniikan maisterin tutkinto LTU:sta.

Hän aloittaa toimitusjohtajana 1.1.2023. Tähän asti toimitusjohtajana toiminut Andreas Andersson jatkaa toimitusjohtajan sijaisena. Peder Selbergin uusi rooli on business area manager.

Vuodesta 2020 lähtien Licab on ollut osa suomalaista Solwers-konsernia, joka on listattu Nasdaq First North Growth Markets Helsinki -markkinapaikalla.

Asiasta kirjoittaa ruotsalainen lehtemme Branschaktuellt.

#licab #solwers-konserni
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0