Teollisuus Automaatio
1 min luettu

Valmet ostaa globaalin Coldwaterin

2/03/2022, 13:59
Valmet ostaa globaalin Coldwaterin
Kuvaoikeudet: Valmet Oy
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Valmet on ostanut pohjoisamerikkalaisen Coldwater Seals Inc.:n maaliskuun 1. päivänä 2022. Coldwater on globaali paperi- ja selluteollisuuden kulutusosien ja niihin liittyvien palvelujen toimittaja. Coldwaterilla on tuotantolaitoksia Yhdysvalloissa ja Ruotsissa. Yritysoston arvoa ei julkaista.

Coldwater valmistaa ja toimittaa paperiteollisuuden prosessiosia, kuten imutelan tiivistelistoja, keraameja, muoveja, kaavintuotteita ja muita erikoistuotteita. Se on globaali markkinajohtaja imutelan tiivisteissä ja muovisissa vedenpoistoelementeissä.

Hyvissä käsissä

Yrityksen viimeisen kahdentoista kuukauden liikevaihto oli noin 15 miljoonaa euroa. Ostetut toiminnot työllistävät noin 60 henkeä Yhdysvaltojen Atlantassa ja Appletonissa sekä Kilissa, Ruotsissa. Coldwater toimii globaalisti ja sillä on teknisen palvelun myyntiedustajia yli 70 maassa.

“Pyrimme jatkuvasti vahvistamaan vakaata liiketoimintaamme, joka koostuu palvelu- ja automaatioliiketoiminnoista. Tämä yritysosto tukee strategiaamme vahvistaa kulutusosatarjontaamme. Toivotan uudet osaavat ammattilaiset lämpimästi tervetulleiksi osaksi Valmetin tiimiä ja vahvaa, globaalia Palvelut-organisaatiotamme”, sanoo Aki Niemi, Valmetin Palvelut-liiketoimintalinjan johtaja tiedotteessa.

“Olen vakuuttunut, että Coldwaterin tulevaisuus on hyvissä käsissä osana Valmetia”, lisää David Withers, Coldwater Sealsin omistaja ja toimitusjohtaja.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0