Automaatio
2 minuutteja luettu

Valmet toimittaa automaatiojärjestelmän Varsovaan

19/04/2022, 08:55
Valmet toimittaa automaatiojärjestelmän Varsovaan
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Valmet toimittaa automaatiojärjestelmän uuteen jätteenpolttolaitokseen, joka on rakenteilla Varsovassa, Puolassa. Tilauksen teki laitoksen suunnittelusta, hankinnoista ja rakentamisesta vastaava korealainen kokonaisurakoitsija POSCO Engineering & Construction (POSCO E&C). Laitoksen omistaa ja sitä operoi varsovalainen jätehuoltoyhtiö Miejskie Przedsiębiorstwo Oczyszczania (MPO Warszawa).

Tilaus sisältyy Valmetin vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen saatuihin tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta. Järjestelmä toimitetaan vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä.

”Projektitoimituksen onnistumisen varmistamiseksi on ehdottoman tärkeää valita oikea ja luotettava kumppani. Olemme olleet tyytyväisiä aiempaan yhteistyöhömme Valmetin kanssa toisessa jätteenpolttolaitosprojektissa Krakovassa, Puolassa, joten työskentelemme mielellämme Valmetin kanssa tälläkin kertaa”, sanoo POSCO E&C:n toimitusjohtaja Junho Moon.

”On hienoa, että POSCO E&C valitsi meidät toistamiseen automaatiotoimittajaksi luetettavan teknologiamme sekä vahvojen globaalien ja paikallisten referenssiemme perusteella. Valmetin kehittyneellä automaatiojärjestelmällä laitos pystyy käsittelemään jätettä tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti”, sanoo myyntipäällikkö Wanmo Yoon, energia- ja prosessijärjestelmät, Korea, Automaatiojärjestelmät-liiketoimintalinja, Valmet.

Kohti kestävää energiantuotantoa

Valmetin toimitus sisältää Valmet DNA -automaatiojärjestelmän ja informaationhallintajärjestelmän ohjaamaan uuden laitoksen kattilaa. Järjestelmä auttaa varmistamaan tehokkaan ja ympäristöystävällisen energiantuotannon jätepolttoaineista.

Uusi jätteenpolttolaitos otetaan kaupalliseen käyttöön vuonna 2024. Se käsittelee vuosittain 305 000 tonnia yhdyskuntajätettä Varsovasta ja tuottaa siitä sähköä ja kaukolämpöä. Laitos edistää merkittävästi kestävää jätehuoltoa

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0