Asunnot
1 min luettu

Vanha ja uusi kemia

17/03/2022, 09:08
Vanha ja uusi kemia
Lumikodit uusi vanhan Boulevardin 31
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Lumo Kodit Oy ja Jatke Toimitilat Oy sopivat Helsingin Bulevardi 31:ssä sijaitsevan Uuden ja vanhan kemian rakentamisesta premium-tason Lumo-vuokra-asunnoiksi. Vanhan teknillisen korkeakoulun kemian laboratorio- ja opetustiloihin rakentuu 77 uutta vuokra-asuntoa, ja ne valmistuvat syksyllä 2023.
Uudet asunnot sopivat erinomaisesti sijaintinsa ja alueen runsaiden palveluiden vuoksi pariskunnille ja perheille, jotka arvostavat elämisen laatua ja vaivattomuutta.

Eri kokoja

Bulevardi 31:en rakentuu erikokoisia asuntoja yksiöistä viisiöhin. Asuntojen laadukkaiden pintamateriaalien värit taittuvat joko klassiseen vaaleaan tai harmaaseen. Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee tilava saunaosasto ja oleskeluun tarkoitettu tila. Tarjolla on myös lisäpalveluita, kuten yhteiskäyttöauto sekä siivous- ja muuttopalveluita.

Suosittu kauppatori ja Sinebrychoffin puisto sijaitsevat käden ulottuvilla samoin kuin Kampin kauppakeskus ja metroasema. Vanha teknillisen korkeakoulun kortteli Hietalahden torin laidalla Helsingin ytimessä oli viimeksi Metropolia Ammattikorkeakoulun käytössä.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0