Rakentaminen
1 min luettu

Varte rakentaa kerrostalokohteen Helsinkiin

2/04/2024, 08:35
Varte rakentaa kerrostalokohteen Helsinkiin
Kuva: Varte
Toimitus Toimitus
Like 0

Urakka käsittää kaksi 7-kerroksista asuinkerrostaloa, joihin tulee yhteensä 81 asuntoa. Lisäksi pihakannen alle rakennetaan pysäköintilaitos. Laudus on mukana Helsingin kaupungin kehittyvä kerrostalo-ohjelmassa. Hiilineutraalia asumista uudella palvelumallilla. Kohde lämpenee sekä viilenee modernilla ympäristöystävällisellä energiakonseptilla, jossa hyödynnetään eri tuotantotapoja kuten maa- ja kaukolämpöä, energiapaaluja sekä aurinkokennolaseja ja aurinkopaneeleita. Yhteensä kohteessa on huoneistoalaa 4 024 m2. Urakka toteutetaan KVR-urakkana.

Verkkosaari on Helsingin Kalasatamaan kuuluvaa asuinaluetta itäisessä kantakaupungissa. Alue kehittyvä ja valmistuessaan alueella asuu noin 6 000 asukasta.

– Urakkakilpailun voitto on esimerkki Varten tarkasta kustannuslaskennasta, olemme saaneet kannattavia urakoita tiukastakin markkinatilanteesta ja saavuttaneet korvaavaa työkantaa RS-ja sijoittajakohteiden tilalle. Työt ovat käynnistyneet Keskuskotien kanssa hyvässä yhteistyössä, kertoo Varten asuntorakentamisen johtaja Tuomas Parvila. 

#helsinki #varte
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0