Rakentaminen Koulu
1 min luettu

Vartelle ammattiopiston uudisrakennusurakka Lappeenrannasta

13/12/2021, 13:06
Vartelle ammattiopiston uudisrakennusurakka Lappeenrannasta
Havainnekuva Saimaan ammattiopisto Sampon uudisrakennuksesta. Kuva: Varte
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Sampon uudisrakennushanke Porak rakennetaan Lappeenrantaan Pohjolankadulle. Kohde käsittää yhteensä 5 040 neliömetrin kokoisen laajennusosan ja 112 neliömetrin peruskorjausosion ja pihajärjestelyt. Vanha rakennus on purettu pois tulevan uudisosan kohdalta jo kesällä 2021.

Saimaan ammattiopisto Sampon ylläpitäjänä toimii Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä, ja kyseessä on euroissa mitattuna  koulutuskuntayhtymän suurin uudisrakennushanke.

Uusiin tiloihin tulee henkilötiloja, ruokailutilat sekä tiloja yhteisten aineiden opetusta varten. Olemme tyytyväisiä, että pystyimme tekemään rakentamista koskevat päätökset kilpailutuksen jälkeen, kuntayhtymän johtaja Antti Lehmusvaara toteaa tiedotteessa.

– Olemme hyvin tyytyväisiä, että voitimme tämän tiukan kilpailu-urakan. Saatu lisäaika tarjouksen laskennalle mahdollisti, että saimme varmistettua kriittisten toimitusten aikataulut ja pääsevät aloittamaan työt varmistetulla aikataululla.  Oppilaitoksen kanssa teemme yhteistyötä tarjoamalla kohteeseen harjoittelupaikkoja, kertoo Varte Lappeenrannan toimitusjohtaja Seppo Tokkola.

#etelä-karjalan koulutuskuntayhtymä #lappeenranta #saimaan ammattiopisto #sampon porak #varte #varte lappeenranta
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0