Rakentaminen
1 min luettu

Vastuullisuus tukee Pohjola Rakennus -konsernin kasvua

26/05/2023, 03:01
Vastuullisuus tukee Pohjola Rakennus -konsernin kasvua
Pohjola Rakennus -konsernin vuoden 2022 yksi vastuullisuustavoitteista oli yhtiön ensimmäisen vastuullisuusraportin julkaisu.
Jari Kostiainen Jari Kostiainen
Like 0

Pohjola Rakennus -konserni julkaisi ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa sekä vuoden 2022 tuloksensa

Pohjola Rakennus -konserni on julkaissut ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa sekä vuoden 2022 tuloksensa. Vuoden 2022 tulos on osana vastuullisuusraporttia.

Pohjola Rakennus -konsernin vuoden 2022 yksi vastuullisuustavoitteista oli yhtiön ensimmäisen vastuullisuusraportin julkaisu.

Vastuullinen, pitkäjänteinen liiketoiminta on konsernin toiminnan yksi kulmakivistä ja vastuullisuusraportin julkaisu tukeekin päivittäistä liiketoimintaa.

”Otimme vastuullisuuden aiempaa merkittävämmin osaksi toimintaamme noin kolme vuotta sitten. Vastuullisuustyömme teemat liittyvät olennaisesti harjoittamaamme liiketoimintaan ja ovat osa päivittäistä arkeamme. Ensimmäisen vastuullisuusraportin julkaisu on meille iso asia ja tulemme jatkamaan vuosittaista vastuullisuusraportointia tästä eteenpäin”, Pohjola Rakennus -konsernin konsernijohtaja Juha Metsälä kertoo.

Vastuullisuusraportissa käsitellään vuoden 2022 onnistumisia ja kehityskohteita, yritysvastuun johtamista, taloudellista ja sosiaalista vastuuta, henkilöstöä, ympäristövastuuta, työturvallisuutta sekä hyvää ja läpinäkyvää hallintoa.

Lisäksi vastuullisuusraportissa kerrotaan Tampereen Kissanmaalle rakennettavasta kiertotalouskonseptiin perustuvasta asuinrakennushankkeestamme sekä T-Median tutkimuksesta, jossa sijoituimme ESG-mittareilla mitattuna vastuullisimmaksi rakennus- ja suunnittelualan yritykseksi.

Pohjola Rakennus -konsernin vastuullisuustavoitteet sekä vastuullisuusraportti löytyvät Pohjola Rakennuksen omilta verkkosivuilta. Vastuullisuustavoitteet päivitetään vuosittain vastuullisuusraportin julkaisun jälkeen.

#pohjola rakennus #vastuullisuus #vastuullisuusraportti
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0