Energia
1 min luettu

Vesitaito Group saa kolme uutta toimitusjohtajaa

1/11/2021, 10:24
Vesitaito Group saa kolme uutta toimitusjohtajaa
Heikki Virkkunen, Antti Virkkunen ja Marjaana Kuisma. Kuvat: Vesitaito Group Oy
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Vesitaito Group Oy:n perustaja Heikki Virkkunen siirtyy marraskuun alusta emoyhtiö Vesitaito Groupin toimitusjohtajaksi.

– Emoyhtiön toimitusjohtajana voin aikaisempaa paremmin keskittyä yhtiön kasvun ja kehittymisen edellytysten parantamiseen, hän sanoo.

Samalla Insinööritoimisto Vesitaito Oy:n toimitusjohtajana aloittaa Marjaana Kuisma ja Vesitaito Konsultointi Oy:n toimitusjohtajana Antti Virkkunen. Heikki Virkkunen näkee henkilöstövaihdokset luonnollisena jatkumona yhtiön kehittyessä.

– Olemme voimakkaasti kasvava asiantuntijayritys, ja toimitusjohtajanimitysten myötä operatiivinen johtomme vahvistuu entisestään. Samalla selkeytämme toimintaamme ja palveluitamme eri asiakassegmenteille, Heikki Virkkunen sanoo.

– Ilmastotavoitteet kiristyvät kaiken aikaa, ja sen myötä esimerkiksi uudisrakennusten ilmastovaikutusten selvittäminen koko elinkaaren ajalta tulee yleistymään. Ilmastoselvitys tulee olemaan rakennusluvan edellytys energiaselvityksen rinnalla. Asiantuntijamme ovat Suomen huippuja energialaskennassa, mikä luo erinomaisen pohjan myös hiilijalanjälkilaskennalle. Rakentamisen ja asumisen merkitys ilmastonmuutoksen hillitsemisessä on merkittävä, ja on hienoa, että voimme omalla asiantuntemuksellamme kehittää alan vastuullisuutta, Marjaana Kuisma sanoo.

Vesitaito on energiasuunnittelun ja elinkaariajattelun asiantuntija yritys, joka työllistää 18 energia- ja elinkaarilaskennan asiantuntijaa.

 

#nimitykset #vesitaito group oy
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0