Hoitoala
1 min luettu

Vesivahinko Oulun yliopistollisen sairaalaan rakennustyömaalla

11/01/2022, 06:42
Vesivahinko Oulun yliopistollisen sairaalaan rakennustyömaalla
Oulun uusi yliopistollinen sairaala tulee palvelemaan valmistuessaan lähes miljoonaa Pohjois- ja Keski-Suomen asukasta. Kuva: Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Oulun yliopistollisen sairaalan uuden A-rakennuksen työmaalla tapahtui maanantai-iltapäivänä kaukolämpölaitteiston laiterikko. Sen seurauksena rakennukseen pääsi vuotamaan kuumaa kaukolämpövettä, mistä aiheutui sankkaa vesihöyryä työmaan ympäristöön. Rikon yhteydessä ei tapahtunut henkilövahinkoja.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri kertoo nyt tiedotteessaan, että vesivahingon laajuutta ja vaikutuksia arvioidaan parhaillaan ja asiasta tiedotetaan sen jälkeen tarkemmin. A-rakennusta rakentaa allianssi, jonka pääurakoitsijana toimii NCC ja talotekniikasta vastaa Aro Systems.

OYS Sairaala -hankkeessa rakennetaan parhaillaan sekä A- että B-rakennusta, joihin tulevat kuumat sairaalatoiminnot kuten päivystys, leikkaustoiminta ja tehotoiminta sekä lasten- ja naistentautien hoidon tilat sekä vuodeosastoja. Tilojen luovutus on suunniteltu tehtäväksi vaiheittain vuosien 2022 ja 2023 lopussa.

Myös F-rakennuksen rakentaminen on aloitettu hiljattain.

#laiterikko #ncc #oulu #oulun yliopistollinen sairaala #oys sairaala #vesivahinko
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0