Rautatiet
1 min luettu

VR Group nimeää kaksi uutta johtajaa

29/11/2021, 13:15
VR Group nimeää kaksi uutta johtajaa
Ilkka Heiskanen. Kuva: Juho Kuva, VR Group
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

VR Groupin liikenne- ja turvallisuusjohtajana aloittava Ilkka Heiskanen on työskennellyt VR Groupissa eri tehtävissä vuodesta 2009. Hän on toiminut aiemmin mm. VR Transpointin tuotantojohtajana ja konsernin virkaa tekevänä Chief Digital Officerina. Konsernin johtoryhmän jäsen hän on ollut vuodesta 2018. Antti Tuominen on työskennellyt VR Groupissa vuodesta 2012. Tuominen aloittaa uudessa tehtävässään myös konsernin johtoryhmän jäsenenä.

Liikenne- ja turvallisuusjohtajan tehtävä tuli avoimeksi sitä aiemmin hoitaneen Nina Mähösen irtisanouduttua lokakuussa 2021 siirtyäkseen Palmia Oy:n toimitusjohtajaksi.

– Ilkka ja Antti ovat molemmat valikoituneet näihin vaativiin tehtäviin tiukan seulan läpi. Olen iloinen VR Groupin yrityskulttuurista, joka edelleen mahdollistaa kasvamisen rautatiealan vaativimpiin tehtäviin saakka. Toivotan molemmille menestystä uusiin haasteisiin, sanoo VR Groupin toimitusjohtaja Lauri Sipponen. 

Turvallisuuskulttuuri on VR Groupissa korkealla tasolla ja liikennöinti ydinosaamistamme. On hienoa päästä kehittämään toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa entistäkin asiakaslähtöisemmäksi, täsmällisemmäksi ja turvallisemmaksi, Ilkka Heiskanen sanoo.

VR-konsernin strategia on jo itsessään iso osa ratkaisua aikamme suuriin kysymyksiin, ilmastonmuutokseen ja vihreään siirtymään. Tavoitteenamme on jatkossakin raideliikenteen kulkumuoto-osuuden kasvattaminen niin matkustaja- kuin tavaraliikenteessäkin. Odotan innolla pääseväni kehittämään strategiaa entistäkin kunnianhimoisemmaksi, sanoo Antti Tuominen.

#nimitykset #vr group
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0