Rakentaminen
1 min luettu

Vuokratalo nousee Tampereen Lamminpäähän

14/05/2024, 07:13
Vuokratalo nousee Tampereen Lamminpäähän
Kuva: Y-Säätiö
Toimitus Toimitus
Like 0

Asunto Oy Tampereen Nyörin rakentaminen alkaa toukokuussa ja kohde valmistuu arvion mukaan syyskuussa 2025. Kiinteistössä on tarjolla laaja valikoima asumisvaihtoehtoja yksiöistä perheasuntoihin, jotka mahdollistavat monipuolisen vuokra-asumisen elämän eri vaiheissa.

Kiinteistöön on tulossa yhteensä 59 ARA-rahoitteista vuokra-asuntoa, joiden vuokraamisesta vastaa Y-Säätiön omistama M2-Kodit. Kaikki Y-Säätiö-konserniin kuuluvan M2-Kotien vuokratalot ovat vuokrasäänneltyjä ARA-kohteita. Tämä tarkoittaa, että asukasvalinnoissa noudatetaan tarveharkintaa ja varallisuusrajoja, jotta varmistetaan oikeudenmukainen ja tasapuolinen vuokra-asuntojen saatavuus.

– Uudiskohteissamme yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla ekologisuus, kohtuuhintaisuus ja yhteisöllisyys. A-energialuokituksen ja oman aurinkovoimalan ansiosta asuminen on ympäristöystävällistä ja energiatehokasta. Y-Säätiön tavoitteena on rakennuttaa kohtuuhintaisia asuntoja, tarjoten näin kaikille mahdollisuus viihtyisään ja laadukkaaseen asumiseen. Y-Säätiöllä on tällä hetkellä rakenteilla 431 asuntoa M2-Kodeille, joista neljä kiinteistöä valmistuu tämän vuoden aikana Espooseen, Helsinkiin ja Klaukkalaan, kertoo Y-Säätiön rakennuttamisjohtaja Pekka Kampman.

#tampere #y-säätiö
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0