Energia Kaasu
1 min luettu

Wärtsilä myy Tank Control Systems -liiketoimintansa Tanskaan

17/09/2021, 09:28
Wärtsilä myy Tank Control Systems -liiketoimintansa Tanskaan
Kuva: Wärtsilä
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

Wärtsilä myy Tank Control Systems -liiketoimintansa, josta tuli osa Wärtsilää Total Automation -yritysoston myötä vuonna 2006. Kauppa odotetaan saatavan päätökseen vuoden 2021 neljännellä neljänneksellä, kun kaupan solmimisen edellytykset ovat täyttyneet.

Wärtsilä Tank Control Systems suunnittelee, valmistaa ja myy mittausjärjestelmiä LNG-alusten, offshore-kaasuvarastojen ja LNG-terminaalien kaasutankkeihin. Se valmistaa myös turvallisuustuotteita maissa oleville LPG-varastoille sekä maanalaisille luolavarastoille.

Liiketoiminta työllistää yhteensä 50 henkilöä Britanniassa, Ranskassa ja Singaporessa, ja sen liikevaihto vuonna 2020 oli 7,5 miljoonaa euroa.

– Wärtsilä Tank Control Systems -liiketoiminnan osto on osoitus aikomuksestamme tehdä Svanehøj’stä globaalisti johtava yhtiö, joka valmistaa ja huoltaa kaikenlaisia nesteytettyä kaasua – maakaasua, biokaasua ja erityisesti myös Power-to-X-pohjaisia tulevaisuuden polttoaineita –  käyttäviä laitteistoja, Svanehøj’n toimitusjohtaja Søren K. Nielsen sanoo tiedotteessa.

#biokaasu #lng #maakaasu #polttoaine #svanehøj #tank control systems #tanska #wärtsilä #yrityskaupat
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0