Luokittelematon
2 minuutteja luettu

Yrityskauppa osa strategiaasta

2/03/2022, 09:10
Yrityskauppa osa strategiaasta
kungälvs trävaru blir Metso ruotsi
Tea Kemppainen Tea Kemppainen
Like 0

Kesko Ruotsi jatkaa matkaansa kohti vahvempaa asemaa Göteborgissa. Göteborgilaisen rakennusmateriaaliketjun Kungälvs Trävaruaktiebolag yrityskauppa valmistui tänään Kungälvin, Älvängenin, Högsbon ja Sörredin myymälöillä. Yrityskauppa on osa Keskon kasvustrategiaa Ruotsissa.

Kesko Ruotsilla on jo vahva asema rakennusmarkkinoilla, sillä 42 K-Bygg-myymälää on suunnattu ensisijaisesti ammattirakentajille sekä K-Raudan tavaratalot, jotka keskittyvät pääasiassa kuluttajiin ja kodin remontoijiin. Kungälvs Trävaruaktiebolagista tulee nyt osa K-Byggiä.

Rakentaa parempaa

Yrityskauppa on uusi askel Kesko Ruotsin kasvustrategiassa ja vahvistaa sen markkina-asemaa Göteborgissa. K-Byggillä on jo keväällä 2021 avattu K-Bygg-myymälä Hisings Backassa.

“Kungälvs Trävaruaktiebolag -yritysosto vahvistaa meitä sekä osaamisen että maantieteellisesti Göteborgin alueella. Kungälv Trävaruaktiebolag on hyvin toimiva yritys, jolla on pitkäaikaiset ja hyvät asiakassuhteet. Nyt kun olemme vihdoin osa samaa ryhmää, voimme jatkaa työtä hyvien yhteistyömuotojen löytämiseksi ja rakentaa yhdessä jotain parempaa. Tällä hetkellä tavoitteena on ylläpitää Kungälvs Trän hienoja asiakassuhteita, toimitusvarmuutta ja ennen vähiten varmistaa, että uudet kollegamme menestyvät Kesko Ruotsissa ja K-Byggissä”, sanoo K-Byggin toimitusjohtaja Erik Öhlin tiedotteessa.

Mahdollisuuksia kasvaa

“Odotan innolla läntisen alueen johtamista ja tarjontaa Göteborgin asiakkaillemme yhdessä kaikkien lahjakkaiden kollegoidemme kanssa. Göteborg on laaja-alainen alue, ja näemme tässä suuria mahdollisuuksia kasvaa ja ottaa markkinaosuutta. Olla osa tätä kasvumatkaa ja antaa asiakkaillemme Göteborgissa ehdottomasti paras palvelu tuntuu uskomattoman jännittävältä. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa sitä, että vahvistamme itseämme useilla osa-alueilla, kuten digitaalisissa kanavissa ja logistiikassa”, sanoo Kungälvs Trävaruaktiebolagin toimitusjohtaja Stefan Hagman.

Yrityskauppa koskee koko Kungälvs Trävaruaktiebolag -keskuksessa. Kungälvs Trävaruaktiebolagin toimitusjohtaja Stefan Hagman johtaa K-Byggin länsialuetta, johon kuuluvat kaikki Kungälvs Trän myymälät sekä uusin K-Bygg Hisings Backa- yritys.

Kungälvs Trävaruaktiebolag on paikallinen rakennuskauppa, joka auttaa Göteborgin ammattirakentajaa henkilökohtaisella avulla ja ohjauksella sekä pienen että suuren rakennusprojektin kautta. Yhtiöllä on noin 80 työntekijää ja sen liikevaihto on 400 miljoonaa Ruotsin kruunua (2021).

 

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0