Kaivos
1 min luettu

Yrityskauppa toteutui: Flowrox osaksi Nelestä

1/11/2021, 15:32
Yrityskauppa toteutui: Flowrox osaksi Nelestä
Kuva: Neles
Marika Pietilä Marika Pietilä
Like 0

– Toiminnan laajentaminen eri asiakastoimialoille on keskeinen osa Neleksen kasvustrategiaa. Flowrox tunnetaan kaivos- ja metalliteollisuudessa virtauksensäädön erikoisasiantuntijana, jolla on hyvä tarjooma ja erittäin vahva osaaminen ja tietotaito. Kaupan myötä vahvistamme Neleksen läsnäoloa kasvavalla mineraalien käsittelyn markkinalla, sanoo Neleksen toimitusjohtaja Olli Isotalo.

– Olemme iloisia voidessamme toivottaa 110 uutta toimialaosaajaa tervetulleeksi Neles-tiimiin. Laajemman tarjonnan, kattavan palveluverkostomme ja alan johtavan kaivos-, metalli- ja lietesovellusosaamisen ansiosta voimme edistää asiakkaidemme kestävän tuottavuuden tavoitteita, sanoo Neleksen kaivos- ja metalliliiketoiminnasta vastaava johtaja, Esa Lumme.

Kaupasta tiedotettiin heinäkuussa 2021 ja se tullaan raportoimaan Neleksen vuoden 2021 neljännen vuosineljänneksen tulokseen.

Flowrox tunnetaan muun muassa letkuventtiilien, levyluistiventtiilien ja pumppujen tarjoomasta. Vuonna 2020 Flowroxin venttiili- ja pumppuliiketoimintojen liikevaihto oli noin 30 miljoonaa euroa. Myynnin odotetaan olevan 2021 tilikaudella vuoden 2020 tasolla.

#flowrox #metalliteollisuus #neles
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0